Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2012 16:17 - PR по Байганьовски
Автор: evgeniatodorova Категория: Политика   
Прочетен: 2609 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече няколко дни, откак витае призрака на тероризма по нашето слънчево черноморие и създаде много работа, на професионалисти извън туристическия бранш, дали и какво ще припечелят от сезона, си е лично тяхна работа, но когато става реч за отрасъл в българската икономика, който съставлява най-голямото ни перо на БВП, не мога да остана равнодушна.Най-малкото защото от туризъм  почти две деситилетия съм яла хляб.Провокираме, следната информация.
Израелски туристи станали жертва на атентата, са пострадали от обирджии.
Това е много мерзко, ако е вярно, и по никакъв начин не помага на българския туризъм и това което си мисля, е че не идва реч,за обири, а за тъп PR целящ косвено да ни вмени нещо.
".........Близки на Хилат Коленги, изгубила мъжа си при атентата, разказват пред изданието, че спасителите й взели брилянтно колие, както и годежния пръстен, които не били върнати....."

Брилянтно колие - ето това описание буди много съмнение.Видите ли израелските туристи у нас са богати, висок клас.
Пълен абсурд.Без значение каква националност са, туристите в България, изобщо не попадат в общопретата дефиниция за богат, дори и малките изключения само потвърждават правилото.
Всъщност, какви са ни туристите богати или бедни, колкото има значение, толкова и няма, зависи от къде ще го погледнем.Разбира се, че е важно туризма в България да се развива и да се стремим към по-висок клас туристи, но с тази байганьовска скрита реклама, по-скоро можем да загубим традициония клас туристи които посещават нашите курорти ,отколко да привлечем вниманието, на богаташите.
Иначе аз съм ЗА курортите ни да се пукат по шевовете от туристи,особено ако това ще донесе по-висок стандарт първво на служителите в туризма, а защо не и на онези 52 % българи които и тази година няма да си позволят ваканция.




Тагове:   политика,   туризъм,   PR,


Гласувай:
3



1. анонимен - Когато "Замъкът Хранков&...
23.07.2012 16:42
Когато "Замъкът Хранков" (вече съвсем занемарен) още работеше, беше посещаван само от "богати" израелски туристи. Единствените им "екскурзии" в София, бяха с микробуси до Илиянци, където се скъсваха да пазаруват китайски ментета, като се пазаряха доста успешно.
цитирай
2. evgeniatodorova - МОЛ- за туристи
23.07.2012 16:58
Е, сега "богатите" туристи, пълнят МОЛ- овете, във Варна и Бургас, едвали някой се заблуждава, че са строени за местните граждани като основна целева потребителска група.Щяха да фалират на първото полугодие.Ако си направите една разходка, в произволно избран МОЛ по морските ни курорти, сега по време на активния сезон, българска реч ще чуете предимно сред персонала.Идете след това още веднъж след нова година и няма как от погледа в да убегне, че коридорите и заведенията са пълни, а магазините празни, масово явление.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: evgeniatodorova
Категория: Политика
Прочетен: 174706
Постинги: 19
Коментари: 83
Гласове: 180
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930